Vittring på inredning

Inredningstrender kommer och går och i ett rasande tempo de senaste åren. Det sista jag verkligen lade märke till var kombinationen av mörka, dova nyanser av blått och grönt tillsammans med detaljer i koppar och mässing. Inslag av marmor var också poppis. Du vet säkert vad jag talar om.

En radikal förändring

Nu är det väl dags för något nytt och ofta skiljer sig nya trender radikalt från de föregående, även om en gren fortsätter i samma spår och bara utvecklas lite. The next big thing kan vara vad som helst, men jag är själv inne på industrikänsla, och inte den slitna lantindustriella stilen som var inne för ett par år sedan, utan mer ljust, rent och fräscht. Så som en ultramodern fabrik ser ut idag, eller kanske nästan som ett laboratorium. Mycket sterila färger – vitt, blått, grönt – i klara nyanser. Material som metall och plats dominerar.

Företagsinredning

En idé är att inreda med klädskåp i skol- eller omklädningsrumsstil och andra inredningsprylar som i huvudsak används ute på företag. Man kanske inte vill inreda hela hem på detta vis, men väl kontoret och kanske hallen hemma. För att värma upp det hela kan man addera en snygg matta eller kanske någon växt, så blir det mer personligt. Detta är såklart ingen varm och hemtrevlig inredningsstil, men jag tror ändå att många kan gå igång på den, framför allt unga personer.

Checka in möblerna på morework så får du en idé om vad jag menar!